Борщ пропорції продуктів

Яка порція борщу на людину?

Якщо за день треба нагодувати 200 осіб, а стандартна порція становить 250 грамів, то на день треба приготувати 50 літрів борщу. Кеш

Як правильно варити борщ щоб був червоний?

Щоб колір борщу був яскравим і насиченим, існує один головний секрет: пасерований буряк відправляється в каструлю лише наприкінці приготування страви.

Скільки інгредієнтів в борщі?

БорщРедагувати

Червоний борщ зі сметаною та кропом.
ТипЗаправна перша страва
Час приготування2 години 0 хв. — 5 годин 0 хв.
Зазвичай використовувані компонентиБуряк, капуста, солодкий перець, картопля, квасоля, морква, цибуля, м'ясо, томати, зелень, прянощі, часник, сметана, сіль
Схожі стравиКапусняк

Борщ — Вікіпедія
Борщ характеризується багатоскладовістю продуктів: із городини — буряк, капуста, морква, петрушка, пастернак, селера, цибуля, часник тощо У склад українського й київського борщів входить до 20 найменувань продуктів, полтавського з галушками та зеленого українського — до …