Червона горобина як вживати

У свіжому вигляді плоди практично не вживають в їжу через гіркоту. З них готують настої, пасту, свіжий сік, порошок, вони входять до складу вітамінних зборів. У традиційній медицині настої та чаї з плодів показані при авітамінозах, використовуються як сечогінний і кровоспинний ліки.

Що лікує червона горобина?

Плоди горобини використовують: Настій, відвар, сік плодів вживають при розладах травлення, гепатиті, гепатохолециститі, при каменях у нирках і сечовому міхурі, при атонії товстої й тонкої кишок, при дизентерії, геморої, маткових кровотечах. Кеш

Як приймати червону горобину?

Ягоди горобини Приймати потрібно до трьох разів на день по 50 мл. Відвар кори. На півлітра води додають 200 грамів висушеної кори. Варять після закипання протягом двадцяти хвилин (на помірному вогні). Кеш

Як приймати горобину?

При гіпертонії І, II стадій рекомендовано вживати плоди горобини чорноплідної (аронії) — сирі, як настоянки, узвари, додавати ягоди в салати, вінегрети. Сік. Бажано впродовж 4-5 тижнів щодня пити сік з аронії по 50 мл тричі на день до їди.

Червона та чорна горобина на зиму – 27 домашніх смачних …
Червона горобина – ягода незвичайна. Чи не кожна господиня вміє її правильно заготовляти на зиму. Тут потрібно знати деякі нюанси, хитрощі та невеликі секрети.