Чому імбир білий?
Насправді його просто фарбують буряковим соком чи харчовим барвником.
Чому імбир для суші червоний?
Відповідь дуже проста: до складу коріння входять так звані флавоноїди, які вступають у хімічну реакцію з розчином для маринування. У результаті пелюстки стають ніжно-рожевими або червоними, якщо імбир витримувався трохи довше. Також колір залежить від того, який саме маринад використовувався у процесі приготування.
Як правильно замаринувати імбир для суші?
Для його приготування потрібно замаринувати корінь у розчині оцту, води та цукру. Також відомий як «гарі» (японська назва), він зазвичай подається разом із суші. До речі, цікавий факт: ми звикли бачити маринований імбир рожевим, але це результат додавання барвника.
У цьому різниця між червоним імбиром і звичайним імбиром
Хоча білий імбир не так відомий, як червоний імбир, він має багато переваг для здоров’я. Вважається, що вміст гінгеролу в білому імбирі може допомогти запобігти інфекціям, особливо …