Чи можна їсти пророслу кукурудзу

Для чого пророщені зерна?

Пророщене зерно – збалансована жива їжа. Це чудове джерело вітамінів і корисних речовин. Сприяє поліпшенню обмінних процесів та нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту. Енергетична цінність (калорійність) /100 г: 234 Ккал/ 979,71 кДж.

Коли краще пити пророщені зерна?

Періодично треба збризкувати зерна водою або накрити їх змоченою у воді марлею. Двічі на день перемішуйте пшеницю. Через 2-3 дні вона повинна пустити паростки: їх вже можна вживати в їжу.

Як правильно вживати пророщені зерна для схуднення?

Дві ложки зерен слід з'їсти задовго до їжі. Їх слід добре прожовувати або запивати водою. Не вживати певний період ніякої їжі не складе праці. Адже зернятка відмінно насичують організм.

Кукурудза: в чому користь, кому не можна їсти, добова …
Скільки качанів кукурудзи на добу можна їсти та кому не можна її вживати: розповіли у «Сніданку з 1+1» freepik.com Кому корисна кукурудза, а кому вона може принести шкоду. Дослідили у "Сніданку з 1+1". Поділитися: Скільки качанів кукурудзи на добу можна їсти без ризику для здоров’я, в чому її користь?