Чи можна маринувати кабачки

Мариновані кабачки стануть відмінною літньою закускою. Готувати їх дуже швидко, а насолоджуватися смаком можна майже відразу. Своїм способом поділилася відомий український кулінар Alina FooDee.

Як приготувати мариновані кабачки?

Зваріть маринад. В сотейник влийте 1 л води, закип'ятіть її та додайте 1 ст. л. солі, 2 ст. л. цукру та варіть до їх розчинення. Як це станеться, зніміть сотейник з вогню та влийте 3 ст. л. столового оцту 9%. Залийте кабачки маринадом, щоб повністю їх покривав.

Скільки стерилізувати мариновані кабачки?

Як приготувати консервовані кабачки У кожну додати гілочку кропу і по 3-4 зубці часнику, а також по 1 лавровому листку та по кілька горошин чорного перцю. Маринадом залити кабачки у банках і поставити стерилізувати на 15 хвилин. Готові кабачки закатати металевими кришками і винести у прохолодне місце.

Як замаринувати цукіні?

Кабачки або цукіні нарізаємо на тонкі слайси, солимо і даємо полежати 30 хв для виділення зайвої вологи. Для маринаду дрібно ріжемо кріп, часник і нарізаємо чилі. Все це змішуємо з олією, перцем і оцтом. Заливаємо маринадом цукіні й відправляємо їх в холодильник на 3 години й хрустка закуска готова!

Кабачки мариновані на зиму пять простих покрокових рецептів
Покрокові рецепти приготування маринованих кабачків на зиму: класичний, швидкий без стерилізації, для рулетиків, «Пряний салат», «Пальчики оближеш» Варіант 1: К…