Чи можна заморозити трави

Багато трав можна просто заморозити зі стеблами та помістити в герметичний контейнер. Реклама: Трави на кшталт розмарину, кропу, чебрецю, лаврового листа чи шавлії можна розкласти одним шаром чи на лист для випікання і покласти в морозильник. А коли замерзне, помістіть у герметичний контейнер.10 серп. 2019 р.

Яку зелень можна заморозити?

Також гарно заморожувати м'яту, дрібно нарізану зелену цибулю, цілі листочки кейлу та кучерявої зелені. Щавель і шпинат також гарно поводитимуться в морозилці. Щоб заморозити будь-яку зелень, спершу оберіть максимально свіжу, приберіть пошкоджені та в'ялі листочки та гарно вимийте під холодною водою кілька разів.

Як правильно заморозити зелень?

Що можна заморозити із зелені і як – варіанти Вам потрібно її перебрати, вимити, висушити і нарізати (допустимо залишити цілком). Скласти в контейнер або загорнути в плівку (фольгу), потім – в пакет і залишити в морозилці.

Що можна заморозити на зиму?

Заморожувати можна усе, чого душа забажає. Найчастіше це капуста (цвітна, броколі), баклажани, горошок, помідори, болгарський перець, кабачки, огірки, гарбуз, буряк, щавель тощо. Заморозивши щавель, можна узимку мати запашний зелений борщ. З замороженого гарбуза виходить надзвичайно смачний дієтичний суп-пюре.

Як заморозити свіжі трави на зиму? 4 прості способи