Як правильно заморозити смородину?
Промий смородину холодною водою, висуши на рушнику чи серветках. Зручним способом є порційне заморожування. Так тобі буде зручно діставати по 200-500 г ягід для випічки, десертів чи для приготування компоту. Заморожувати цілі та сухі ягоди смородини можна в зіп-пакетах чи пластикових контейнерах.
Як зберегти смородину?
Ягоди розсипають на будь-яку плоску поверхню, покриту харчовою плівкою, і поміщають в морозилку. Через пару годин, коли смородина замерзне, її необхідно скласти в пакет з герметичною застібкою. У вакуумі, при температурі 0 °С, смородина буде зберігатися місяць-півтора, при -2 °С – до трьох місяців.
Як правильно заморозити червону смородину?
Способи заморозки червоної смородини на зиму Якщо порічки ідеально сухі, їх зразу ж можна складати в контейнер та відправляти в морозильну камеру. Якщо на ягодах все одно лишилася вологість, необхідно висипати їх на рівну дошку або деко, поставити в морозилку на кілька годин, і тільки потім зсипати в контейнери. Кеш
Как заморозить черную смородину на зиму – пошаговый …
Черную смородину перебрать, удалить поврежденные ягодки. Затем промыть под проточной водой и хорошо просушить на полотенце. Очень важно, чтобы ягода черной смородины была полностью сухая …