Чим корисний кунжут насіння білого

Насіння кунжуту містять вітаміни групи А, Е, РР та вітаміни групи В – фолієва кислота, ніацин (B3), тіамін (B1), піроксидин (B6) та рибофлавін (B6). Речовина фітин відновлює баланс мінералів в організмі. Такий багатий склад робить кунжут чудовим помічником при багатьох шкірних та очних захворюваннях.

Кому не можна їсти насіння кунжуту?

Якщо у вас варикоз, проблеми з судинами та тромби, Кунжут не можна вживати. Він підвищує згортання крові; Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, кунжут вживати не варто; При надмірному споживанні може спричинити харчову алергію. Збережена копія

Яка користь від білого кунжуту?

Кунжут – це перелік мінералів, вітамінів та корисних речовин. У кожному насінні міститься Цинк і Натрій, Фосфор і Марганець, Селен і Кальцій, Мідь і Калій, Магній та Залізо. Вітаміни А, В і Е, фітостерини та сезамін, що володіють антиоксидантами властивостями, і лецитин. Збережена копія