Чому курка гумова після смаження

Що буде якщо переварити курку?

Не потрібно варити курку при високій температурі З-за високої температури і сильного вогню м'ясо курки легко переварити, воно стає не таким соковитим, гумовим. Кеш

Як перевірити чи готова курка?

На середню курку знадобиться близько 1 години. Але щоб бути повністю впевненим у готовності, я рекомендую користуватися звичайним кулінарним термометром або термощупом. Курка готова, коли температура в середині грудки сягає 70-75 градусів.

Як зрозуміти що куряче м’ясо зіпсувалось?

Сира курка може бути трохи слизькою на дотик, але якщо вона здається слизькою після того, як її помиють і висушать, це вже недобре. Якщо ви торкаєтесь сирої курки, і вона здається липкою, швидше за все, вона зіпсувалася, і вам слід негайно її викинути.

Куркума може бути небезпечна – лікарі назвали побічні …
Лікарі розповіли про секретні побічні ефекти куркуми. Ця спеція може викликати неприємності зі шлунком і жовчним міхуром