Чому маринований часник м’який

Як маринувати часник головками?

  1. Очистіть верхній шар шкірки часнику, зріжте корінець внизу і при необхідності вкоротіть стебло зверху. …
  2. Розкладіть часник по банкам, додайте в кожну по 1 лавровому листу, 2 бутони гвоздики і 2 горошини запашного перцю.
  3. У кожну банку всипте по 25 г солі і цукру. …
  4. Накрийте банки кришками і залиште на добу.

Як замаринувати часник по китайськи?

Инструкция приготовления

  1. Вскипятить воду и дать ей остыть.
  2. Очистить чеснок и помыть
  3. В литровую банку налить воду (примерно чуть больше полбанки).
  4. Добавить соевый соус, насыпать соль по вкусу.
  5. Закинуть все головки очищенного чеснока и плотно закрыть крышкой.
  6. Поставить в холодильник на 7-10 дней.

Як приготувати зелений часник?

Спосіб приготування:

  1. Молодий часник потрібно помити, обрізати корінці, перебрати.
  2. Нарізати стрілки шматочками завдовжки 3 см.
  3. Налити на розігріту сковороду олію і додати зелень.
  4. Закрити кришкою і смажити на середньому вогні 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.

Рецепт маринованого часнику на зиму: в чому смачно …
Маринований часник – це пікантна закуска, яка взимку буде чудовим доповненням до м’яса та різноманітних улюблених страв. Продукт зберігає свій пікантний смак, залишається хрустким і трохи …