Як маринувати часник головками?
- Очистіть верхній шар шкірки часнику, зріжте корінець внизу і при необхідності вкоротіть стебло зверху. …
- Розкладіть часник по банкам, додайте в кожну по 1 лавровому листу, 2 бутони гвоздики і 2 горошини запашного перцю.
- У кожну банку всипте по 25 г солі і цукру. …
- Накрийте банки кришками і залиште на добу.
Як замаринувати часник по китайськи?
Инструкция приготовления
- Вскипятить воду и дать ей остыть.
- Очистить чеснок и помыть
- В литровую банку налить воду (примерно чуть больше полбанки).
- Добавить соевый соус, насыпать соль по вкусу.
- Закинуть все головки очищенного чеснока и плотно закрыть крышкой.
- Поставить в холодильник на 7-10 дней.
Як приготувати зелений часник?
Спосіб приготування:
- Молодий часник потрібно помити, обрізати корінці, перебрати.
- Нарізати стрілки шматочками завдовжки 3 см.
- Налити на розігріту сковороду олію і додати зелень.
- Закрити кришкою і смажити на середньому вогні 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.
Рецепт маринованого часнику на зиму: в чому смачно …
Маринований часник – це пікантна закуска, яка взимку буде чудовим доповненням до м’яса та різноманітних улюблених страв. Продукт зберігає свій пікантний смак, залишається хрустким і трохи …