Чому в курячих серцях кров

Скільки важить куряче серце?

Серце є самим маленьким субпродуктів курки. Незважаючи на його вагу в 30 грам, воно має високу поживну цінність для забезпечення здорової життєдіяльності людини.

Як правильно готувати курячі сердечка?

Курячі сердечка промийте, зріжте зайвий жир. Варіть в підсоленій воді з лавровим листом близько 30 хвилин, наріжте скибочками. Обсмажуйте на олії 5-7 хвилин, помішуючи. Подавайте зі свіжими помідорами, посипавши тертим сиром і різаним кропом.

Скільки часу потрібно варити курячі серця?

Кухарі радять готувати сердечка не менше 30 хвилин. Незалежно від того, будете ви їх варити, смажити чи тушкувати, середній час приготування – 35-40 хвилин в залежності від кількості субпродукту.

Що корисного в курячих серцях – jep.com.ua
Виявляється, користі в курячих серцях достатньо. Хімічний склад курячих сердець досить поживний: 100 г серця (4 штуки) містять 15,8 г білка, 10,8 г жирів і 0,8 г вуглеводів.