Чорноплідна горобина, що приготувати з неї

Що лікує Черноплодная Рябина?

Користь і властивості аронії чорноплідної Плоди корисні для кращого згортання крові, при ревматизмі і кровотечах, діабеті, алергії та атеросклерозі.

Як вживати чорну горобину?

Способи та специфіка прийому аронії

  1. Підготувати 3 ст. ложки висушених ягід.
  2. Залити 400 мл окропу.
  3. Настоювати добу. Пити тричі на день, за раз досить випити півсклянки.

Що робити з горобини?

Плоди горобини використовують: Настій, відвар, сік плодів вживають при розладах травлення, гепатиті, гепатохолециститі, при каменях у нирках і сечовому міхурі, при атонії товстої й тонкої кишок, при дизентерії, геморої, маткових кровотечах.

Чорноплідна горобина: користь і шкода, лікувальні …
Користь і шкода чорної горобини залежать від хімічного складу плодів. У них міститься до 80 г води, близько 11 г вуглеводів, по 1,5 г білків і органічних кислот, менше половини грама жирів, близько 5 г харчових волокон. Такий розподіл має показник калорійності, рівний 55 ккал. Серед …