Цвітна капуста як чистити

Свіжу цвітну капусту вимочити в холодній солоній воді хвилин 10. Промити, розібрати на суцвіття. Бланшувати в киплячій воді 1 – 2 хвилини. Відкинути на друшляк.20 лип. 2020 р.

Як правильно смажити цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Скільки часу смажити цвітну капусту?

Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору. Кеш

Як можна їсти цвітну капусту?

Цвітна капуста – не просто овоч для дитячого пюре, а ідеальний продукт для легких салатів, супів, запіканок і теплих закусок. У приготуванні овоч невибагливий та багатогранний: його можна варити, смажити, запікати, маринувати і навіть їсти сирим.

Як доглядати за цвітною капустою
Насіння проростає при температурі +20-25 ° С, після чого, щоб розсада не витягувалася, сходи тиждень витримують при +10 ° С, потім підвищують до +17-18 ° С вдень, +9 ° С вночі. Температура вище 20 ° С несприятлива для подальшого …