Де краще готувати плов

Яку частину свинини краще брати на плов?

Плов передбачає гасіння м'яса, а значить, для цієї страви слід вибирати те м'ясо, в якому найбільше міститься «желюючий» речовини. Наприклад, чудово підійде лопатка або ж грудинка, передня або задня нога, плече або навіть рулька, корейка – на крайній випадок.

Який краще взяти рис для плову?

Для домашнього плову підійдуть сорти рису басматі і жасмин. Також допустимо використовувати довгозерний рис. Новачкам в приготуванні плову рекомендується взяти пропарений рис – він краще зберігає форму і його можна повторно розігрівати.

Як варити плов щоб він був розсипчастий?

Спосіб приготування:

  1. М'ясо нарізати на шматочки. …
  2. Додати нарізану цибулю і моркву, протушкувати 10 хвилин.
  3. Додати сіль і гарячу воду.
  4. Тушкувати 50 хвилин. …
  5. Рис ретельно промити у воді, викласти по верху, розрівняти, не торкаючись м'яса. …
  6. Вода має покривати на 2 см вище, в цьому секрет смачного і розсипчастого плову.

Як приготувати правильний плов — Рецепти — tsn.ua
Значить, ви майже вмієте готувати плов. Узбецький плов умовно поділимо на три варіанти: темний ферганський, середній …