Як маринувати м’ясо кози?
Козлятину промити, очистити від плівок і прожилків. Потім нарізувати на невеликі шматочки, залити водою з оцтом, поперчити, влити трохи олії. Маринувати м'ясо приблизно півгодини.
Скільки коштує козеня?
Ціна одномісячних козенят – 3000 грн.
Як забрати запах з козячого м’яса?
Якщо м'ясо задихнулося в пакеті, і запах не сильний, його можна врятувати так: Вимочити у холодній воді з ложкою оцту протягом години, після чого обполоснути. Вимочити в лимонному соку або вині протягом години. Якщо шматок великий, його слід розрізати на частини.
Коза: продаж кіз, купити козу в Україні — Ukrboard
Хочете недорого купити козу? Продаж кіз в Україні, ціна вигідна. «Ukrboard» допоможе продати козу, потрібно лише подати оголошення, це …