Гарбуз нарізати великими шматочками, розтопити масло і деякою його кількістю змастити форму для запікання. Викласти гарбуз на форму в один шар, змастити маслом. Кожен шматочок посипати цукром і прянощами, відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 °C.1 жовт. 2022 р.
Скільки часу готувати гарбуз в духовці?
Гарбуз вимити, зняти шкірку й видалити внутрішні волокна до щільної м'якоті. Порізати його шматочками невеликого розміру. Покласти все у форму для запікання. Посипати цукром гарбуз і відправити у духовку на 30 хвилин при температурі 180°C (час запікання можна варіювати за смаком). Кеш
Як сушити цукати в духовці?
Застелити деко пергаментним папером або взяти решітку, викласти на неї шматочки гарбуза і сушити в духовці 2-3 години при 50°C. Готові гарбузові цукати обваляти в цукровій пудрі і подавати до столу.
Як приготувати гарбуз в духовці з медом?
Приготування Спочатку потрібно нарізати гарбуз на шматочки, потім посипати цукром та полити медом. Можна додати розмарин чи корицю. Випікати 40 хв при 200 °C.