До такого обладнання і належить домашня сироварня С10 – відмінний агрегат, який призначений полегшити сироваріння. Принцип дії даної сироварні полягає в тому, що молоко рівномірно з усіх боків нагрівається гарячою водою, яка, у свою чергу, гріється електричним теном.
Що таке домашня сироварня?
Сироварня – це місце, де за допомогою різних технологій виготовляють сир. Кеш
Яка користь від домашнього сиру?
Корисні мінерали Кисломолочний сир багатий на кальцій і фосфор, а значить, при його регулярному споживанні покращується стан зубів, нігтів, волосся, кісткової тканини і нервової системи. Окрім високого вмісту кальцію, домашній сир корисний тим, що у його складі практично немає речовин, які перешкоджають його засвоєнню.
Як збільшити вихід сиру з молока?
Спочатку в молочну суміш додають добавку для сиру. В результаті отримують казеїновий білок. Потім він піддається термічній обробці, в результаті чого посилюються властивості казеїну. При цьому збільшується кількість осаджуємого білку і зростає вихід кінцевого продукту.
Домашня сироварня: як підібрати