Як називається страва із дрібно Покришених шматочків сирих чи варених овочів та інших продуктів з додаванням різних заправок прянощів?
Салат — це страва із дрібно покришених шматочків сирих чи варених овочів та інших продуктів (яєць, м'яса, риби) з додаванням різних заправок, прянощів. Продукти в салаті мають бути охолодженими.
Який посуд найкраще використовувати для приготування салатів?
Для приготування і подавання салату використовують скляні, емальовані, пластмасові, дерев'яні або керамічні тарілки (мал. 1-2). Посуд із сплавів різних металів (алюмінію, заліза, міді) для цього не підходить. Кеш
Коли їдять салати?
Саме тому салати їдять перед основними стравами. Таким чином, білки, жири, вуглеводи, що містяться в перших чи других стравах, легше перетравлюються організмом. Часом салат використовують і як гарнір до риби чи м'яса.
Список салатів — Вікіпедія
Список салатів які належать до різних національних кухонь і зроблені з всіх можливих кулінарних інгредієнтів.