Фенхель із чим поєднується

Як їсти фенхель?

Інгредієнт: Фенхель Він має солодкуватий смак, відмінно поєднується з м'ясом, особливо свининою, використовується в салатах і навіть десертах або напоях. Його можна їсти сирим, або поєднувати з лимонним соком, сиром і свіжим хлібом. Фенхель прекрасно підійде для перекусу або пікніка.

Як запікати фенхель?

Нагріти олію у великій сковорідці і обсмажити скибки фенхелю з обох сторін до м'якості і злегка золотистого кольору. Посипати сіллю і перцем. Якщо фенхель ще буде твердуватим, викласти його у вогнетривку посудину і поставити у духовку на 5-7 хв. для повного його приготування.

Як правильно заварити фенхель?

на 250 г окропу та настоювати 5-10 хвилин. Для посилення смаку та аромату насіння можна попередньо трохи розтовкти. Настій слід процідити через сито або чайний фільтр, аби позбутися твердих частинок і отримати прозорий напій. Чай із насіння фенхелю рекомендується заварювати в нержавіючому або скляному посуді. Кеш

Фенхель — Вікіпедія
Фенхель (Foeniculum) — рід квіткових рослин із родини окружкових. Він включає культивованого добре відомого фенхеля звичайного, Foeniculum vulgare.