Ферментація м’яти для чаю в домашніх умовах

Як робиться ферментація чаю?

Ферментація чаю: ось як це роблять Просушений лист кладуть в темне тепле приміщення, де вологість утримується на рівні 90%. Сировину розкладають на піддонах з натуральних матеріалів, які не вступають в окислювальну реакцію з фенолами чаю. Ферментація проходить дуже швидко – від 50 хвилин до 5 годин.

Як зробити ферментований чай в домашніх умовах?

Вдома підготовлені листя (пом'яті або перепущені через м'ясорубку) потрібно укласти в ємність, накрити вологою тканиною, злегка прикрити кришкою, і залишити, час від часу нюхаючи ферментують сировину. Ключовий момент – пік аромату. Кеш

Як правильно Ферментувати листя малини?

Оскільки у малини сухі листочки, десь в середині процесу додайте 2 столові ложки кип'яченої холодної води. В цілому, м'яти листя необхідно протягом 20-ти хвилин. За цей час внутрішня сторона листочків має стати не білястою, а темною. А обсяг листя повинен зменшитися приблизно в 3 рази.

Ферментація м’яти: як правильно ферментувати м’яту для …
258 5.8K views 10 months ago Мене довго цікавило питання варто чи ні ферментувати м’яту – цю запашну та смачну, саму по собі, рослину. Тому знайшла час, та відферментувала невиличку порцію…