Гарбуз мінеральний склад

Хімічний склад. М'якуш гарбуза містить воду (майже 90%), білки́ (1%), ферменти, цукри (4-11%), клітковину (1,2%), мінеральні речови́ни: кремній, фосфат калію, магнію та заліза (0,7%), а також каротин, вітаміни С, В1, В2, нікотинову кислоту та інші речови́ни.13 бер. 2015 р.

Що лікує гарбуз?

Гарбуз виводить з організму токсини і шлаки. Дієтологи переконані, що овоч необхідно включити в раціон людям з атеросклерозом, туберкульозом і подагрою. Також гарбуз зміцнює імунітет, покращує стан шкіри, має протинабряковий ефект. Гарбуз містить калій, магній, клітковину і каротиноїди.

Що лікує м Якоть гарбуза?

М'якоть допоможе при: Ожирінні та застої лімфи в тканинах. Запальних захворюваннях сечового і жовчного міхура. Схильності до атеросклерозу, гіпертонічній хворобі. Підвищеній кислотності, запаленні шлунково-кишкового тракту або схильності до закрепів. Кеш

Кому не можна їсти гарбузове насіння?

Кому потрібно з обережністю їсти гарбузове насіння З обережність потрібно вживати гарбузове насіння людям з підвищеною кислотністю шлункового соку, в разі загострень захворювань шлунково-кишкового тракту — виразкової хвороби шлунку, гастриту.

Гарбуз: харчова цінність, хімічний склад, калорійність і корисні …
Гарбуз: харчова цінність, хімічний склад, калорійність і корисні властивості Гарбуз — трав’яниста рослина з сімейства Гарбузові. Близько 8 тисяч років тому в Південній …