Гречку наполягти на кефірі

Як правильно вживати сиру гречку з кефіром?

Не переживайте, що гречка сира, вона набухне в кефірі та нічим не буде відрізнятися від настояної у воді. Потрібно їсти цю суміш вранці та ввечері, а протягом дня дотримуватися правильного харчування (вживати відварену курячу грудку, овочі та фрукти в помірній кількості).

Як правильно запарювати гречку для схуднення?

Для приготування гречаної каші треба використовувати велику кількість води. Наприклад, звечора залити 0,5 кг крупи 1,5 л окропу, цю ємність щільно закрити, закутати рушником або пледом – і на ранок каша готова.

Як можна приготувати гречку без варіння?

Пересипте промиту гречку в каструлю, залийте 500 мл окропу. Каструлю з гречкою накрийте кришкою і добре укутайте рушником (можна укутати і двома рушниками). Через 1-1,5 години гречана каша добре набухне і буде повністю готова до вживання. Навіть без варіння гречка виходить ароматною та розсипчастою.

Готуємо крупу легко і просто без варіння: як …
Як наполягти гречку на кефірі: Попередньо перебрану і промиту крупу пересипати в ємність і залити маложирним кефіром в рівних пропорціях. Залишити на ніч для набухання.