Гриби маслюка можна смажити чи ні

Скільки смажити маслюки?

Що стосується часу, то смажити такі гриби потрібно приблизно 20-30 хв. При цьому потрібно дивитися на кількість рідини в сковороді. Як тільки гриби «подсушатся», можна засікати 15-20 хв. Після закінчення цього часу маслюки будуть готові.

Як легко почистити гриби маслюки?

Щоб швидко почистити маслюки, потрібно висипати їх у велику миску і залити окропом, так, щоб вода закривала гриби, і додати солі. На відро грибів потрібно 0,5-1 пачка солі. Не бійтеся пересолити маслюки, адже гриби, як і риба, вбирають в себе лише потрібну їм кількість солі.

Як правильно приготувати Маслята?

Цибулю поріжте півкільцями. На розігрітій сковороді в олії підсмажте маслюки до повного випаровування з них рідини. Потім додайте ще олію, цибулю і готуйте маслюки, періодично помішуючи, 5-7 хвилин. Залийте маслюки з цибулею сметаною, посоліть, поперчіть, перемішайте і готуйте ще 2-3 хвилини під кришкою.

Як і скільки варити гриби маслюки перед смаженням по часу?