Груша заготовки на зиму заморожування

Що можна зробити з груш на зиму?

Заготовки груш на зиму – это компоты, варенье, джемы, повидло, пастила, маринады, цукаты, конфитюр, пюре, сушки и даже соусы. Да, с грушами можно приготовить соус к мясным и овощным блюдам, например, аджику.

Скільки часу стерилізувати груші в банках?

У каструлю налити гарячу воду, на дно покласти спеціальне кільце, дошку або рушник. Поставити банку в воду стерилізувати. Після закипання води груші стерилізують 40 хвилин.

Скільки варити варення з груш?

Груші в сиропі поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Після закипання варити 5 хвилин. Потім зняти з вогню і поставити варення на 12 годин в холодильник. Повторіть варіння і охолодження ще 2 рази.

Замороження груш на зиму – рецепт з фото в домашніх умовах
Замороження груш на зиму – невід`ємна частина зимових заготовок, завдяки яким організм регулярно поповнюється необхідними для нього вітамінами. Зазвичай в …