Як правильно приготувати імбир?
З імбиру потрібно зняти шкірку, а сам корінь нарізати тонкими слайсами; лимон помити, обдати гарячою водою, після чого нарізати кружечками; закип'ятити воду; в чайник для заварювання додаємо слайси імбиру, кухлики лимона, після залити окропом і накрити кришкою; через 15 хвилин ароматний чай можна розлити по чашках.
Як приготувати напій з імбиром?
Потрібно взяти 1 чайну ложку сухого порошку імбиру і висипати в чашку або термос. Закип'ятити воду і залити 300 мл окропу. Настоювати потрібно 30 хвилин. Після цього напій потрібно процідити від залишків порошку, дати трохи охолонути і можна пити.
Як правильно їсти імбир?
Імбир часто кладуть у їжу – і не тільки в чай. Його додають у багато страв як приправу – він надає пікантну гострину. Наприклад, його часто використовують при приготуванні картоплі – вареної, запеченої чи смаженої – у м'ясних чи рибних стравах. Кеш
Імбир для імунітету: як вживати, рецепти – Корисні …
На допомогу приходять дари природи. Імбир для підняття імунітету широко використовується в сучасному світі завдяки своїм цілющим …