Капуста швидкого приготування гарячим маринадом

Приготувати маринад: закип'ятити воду, додати сіль і цукор, добре прокип'ятити, потім влити рослинну олію та оцет. Дати закипіти й зняти з вогню. Гарячим маринадом залити капусту в банку. Прикрити кришкою і стерилізувати капусту в банку в каструлі з водою, при невеликому кипінні, 20-25 хвилин (для банок 0,7-1 л).2 лист. 2019 р.

Як швидко замаринувати цвітну капусту?

Для цього в окремій каструлі нагріти 1 літр води, додати сіль, цукор, рослинну олію і перець горошком. Коли вода закипить влити в маринад оцет і вимкнути. Залити капусту з морквою і часником гарячим маринадом. Зверху придавити капусту пресом і залишити на добу маринуватися при кімнатній температурі.

Скільки зберігається маринована капуста?

До речі, як це не дивно для багатьох звучить, але маринована капуста не така кисла, як її квашений побратим. У маринованій капусті залишаються всі корисні властивості свіжої. Якщо правильно зберігати цей продукт, то в ньому вони наявні навіть триваліший час, ніж у свіжій, — понад півроку.

Як приготувати салат з цвітної капусти?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5–7 хвилин. Після охолодження змішати з майонезом та подрібненим часником, приправити за смаком. А щоб додати такому салату святковості — можете прикрасити його зверху потертим яйцем та зеленню.

Капуста маринована швидкого приготування — 7 рецептів
Капуста – дивовижний овоч, який часто з’являвся на столах наших предків. Але і з плином часів шанувальників у нього не зменшилося, а навпаки з’являються все нові …