Капуста йде до борщу

Класичний рецепт борщу передбачає, що в каструлю першою відправиться капуста, адже та вариться найдовше. Вже після капусти йде картопля і солодкий перець. Ну, і фінальний гастрономічний штрих – морква з цибулею після пасерування і заправки томатною пастою, і кислуватий буряк.3 жовт. 2021 р.

Коли давати капусту до борщу?

Досвідчені господині рекомендують додавати овоч в каструлю через 10-15 хвилин після картоплі. Однак важливо пам'ятати, що багато що залежить від віку капусти і її сорту. Деякі господині додають її всього за 5 або 10 хвилин до повної готовності страви. Це можна робити, якщо овоч молодий і м'який. Кеш

Що робити щоб був червоний борщ?

Але в кінці готування додайте в борщ трохи бурякового соку. Яскраво-червоним буряк залишиться завдяки кислоті. Під час пасерування додайте в сковороду ложку лимонного соку, або кілька крапель оцту. Додайте в сковорідку під час обсмаження буряка ложку вершкового масла, це зробить його колір більш насиченим.

Що входить до борщу?

БорщРедагувати

Червоний борщ зі сметаною та кропом.
ТипЗаправна перша страва
Час приготування2 години 0 хв. — 5 годин 0 хв.
Зазвичай використовувані компонентиБуряк, капуста, солодкий перець, картопля, квасоля, морква, цибуля, м'ясо, томати, зелень, прянощі, часник, сметана, сіль
Схожі стравиКапусняк

Бесподобно вкусный борщ с молодой капустой
Борщ с молодой капустой. Очень вкусный! Вы давно просили этот рецепт)) Можно, конечно, готовить бульон только с курицей или только со свининой или говядиной. Но в таком сочетании мы любим больше всего. И …