Кетчуп приготувати вдома

Як зробити кетчуп з домашніх помідорів?

Приготування соусу до шашлику

  1. Помити помідори, перець та цибулю. Перці очистити від насіння всередині. …
  2. Потім ці овочі перекласти в каструлю, додати цукор, сіль і перемішати. …
  3. Варити суміш близько 30 хвилин.
  4. Додати перець чилі і продовжити варити, поки суміш не загусне. …
  5. Розлити у банки і закрити.

Кеш

Як можна зробити кетчуп в домашніх умовах?

Ріпчасту цибулю крупно нарізати, додати до помідорів, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 1.5-2 години. Потім зняти каструлю з вогню, додати цукор, сіль, корицю, чорний перець, гвоздику, паприку (червоний перець). Перемішати і подрібнити масу блендером. За бажанням можна додатково пропустити її через сито.

Скільки варити кетчуп?

Спосіб приготування: Для цього простого рецепту приготування кетчупу помідори потрібно нарізати, прогріти на слабкому вогні до м'якості, потім протерти через сито. Перець чилі очистити від насіння, дрібно нарізати, з'єднати з пюре з помідорів. Додати інші інгредієнти, варити 15-20 хв на слабкому вогні. Кеш

Домашний кетчуп: топ-5 лучших рецептов – Smak.ua