Китайська капуста вітаміни

Зокрема, пекінська капуста багата: вітамінами А, С, Е, K та групи B; мінералами (кальцій, магній, калій, натрій і фосфор); мікроелементами (залізом, марганцем, міддю і цинком);3 лют. 2020 р.

Якого вітаміну найбільше в капусті?

Так у 100 г червоної капусти міститься 95% денної норми вітаміну С, а у зеленій – 61%. Покращує травлення. Капуста багата клітковиною. Нерозчинна клітковина допомагає підтримати здорову систему травлення, сприяючи регулярному спорожненню кишківника.

Кому не можна їсти пекінську капусту?

Пекінська капуста шкідлива може бути тільки для дітей , які не досягли однорічного віку і людям, які страждають метеоризмом. Це стосується і людей, які страждають від гострих форм гастриту, панкреатиту, коліту і діареї.

Для чого корисно їсти капусту?

Вона багата на клітковину і робить благотворний вплив на травну систему, стимулює метаболізм, м'яко очищає організм, виводить шлаки, токсини і холестерин. Крім того, капуста низькокалорійна: в 100 г овочу – всього 28 калорій, це прекрасний продукт для людей, які хочуть схуднути або підтримати свою форму.

Китайська капуста: користь, шкода, рецепти
Отже, китайська капуста, це джерело: вітамінів, мінералів, білків і корисних для організму мікроелементів. У китайській капусті є лізин, який вкрай рідко зустрічається в овочах, але …