Коли пити ромашку

Настій квіток ромашки аптечної приймають внутрішньо при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, хворобах печінки та жовчовивідних шляхів, метеоризмі, спазмах шлунка; у вигляді клізм – при колітах та геморої; у вигляді полоскань – при запаленні ясен, слизових оболонок, ангін; у вигляді примочок – при екземах, виразках, наривах, …

Як правильно пити ромашку до їди чи після?

Напій слід вживати після їжіАле не раніше, ніж через годину, тоді ромашка сприяє нормалізації травлення. Невикористану сировину після заварювання можна застосовувати у вигляді компресів та примочок. Збережена копія

Як правильно пити ромашку?

чайну ложку ромашки аптечною або пакетик із травою залити склянкою гарячої води, але не окропом. Після закипання вода повинна постояти 10 хвилин, щоб охолонути до 90-95 градусів, які найбільше підходять для заварювання будь-якого чаю. Наполягати під кришкою, як і звичайний чай, 5-10 хвилин. Збережена копія