Кольрабі як вживати в їжу

Як їсти кольрабі?

Кольрабі є соковитою та хрусткою в сирому вигляді та додає свіжого смаку салатам. Її легкий пікантний хрускіт добре поєднується з капустою, морквою та зеленню. Кольрабі, нарізана кубиками, є чудовим доповненням до супів і рагу, її можна використовувати як інші коренеплоди, наприклад ріпу.

Як виглядає капуста кольрабі?

Городня дворічна рослина з товстим кулястим стеблом, що виглядом і смаком нагадує ріпу, але є різновидом капусти. Кольрабі (Brassica oleracea var gongylodes), калярепа — городня дворічна рослина з товстим кулястим стеблом, що виглядом і смаком нагадує ріпу і є різновидом капусти.

Який рід у кольрабі?

КапустаКольрабі / PiдКапу́ста — рід рослин з родини капустяних. Рослини цього роду можуть бути колективно відомі як капустяні або як гірчичні. До роду входять дикорослі види і культурні форми капусти, деякі коренеплоди; олійні та пряні культури. Вікіпедія

Кольрабі – користь, як зберігати та готувати – bit.ua
Що приготувати з капусти? Ділимося популярними рецептами, які припадуть вам до смаку. 1. 1.1. кольрабі – 3-4 шт. сік лайма або лимона – 3 ст. л. 1. корінь імбиру – 2 см 2. рисовий оцет – 1 ст. л. 3. олія – ​​2 ст. л. 4. сіль – щіпка 5. мелений перець – за смаком 6. волоські горіхи – жменя …