Консервуємо помідори чері

Що можна приготувати з помідорів чері?

Томати чері можна солити, маринувати та в'ялити. Помідори чері добре поєднуються як з м'якими молодими сирами, так і з витриманими. Вони смакують із цитрусовими, динею, персиками, ягодами, баклажанами, цукіні, бобовими, грибами, перцем, м'ясом, морепродуктами, базиліком, кінзою, вершковими соусами, хумусом.

Скільки стерилізувати помідори черрі?

Маринад закип'ятити й ще гарячим залити банки з помідорами. Накрити кришками і стерилізувати доти, поки петрушка не змінить колір (буквально декілька хвилин!). КешСхожі

Як приготувати помідори черрі?

У сотейнику закип'ятити 2 літри води. Як тільки вона закипить, розлийте її по банках з помідорами чері, накрийте їх капроновими кришками і залиште на 15-20 хвилин. Злийте воду з-під томатів назад в каструлю, знову доведіть до кипіння і повторно налийте в банки. Тепер уже настоюйте протягом 5 хвилин. Кеш

Консервовані помідори чері без стерилізації – tochka.net