Корінь фенхель застосування

Корінь фенхеля їдять в сирому, смаженому, тушкованому і вареному вигляді, додають в салати, подають як гарнір з маслом і приправами, а також використовують для випікання хліба. Зелень фенхелю використовують як приправу до м'ясних і рибних страв, а також для приготування соусів і омлетів.25 трав. 2020 р.

Що можна приготувати з кореня фенхеля?

Що готують з кореня фенхелю Їх можна варити, запікати, смажити з коренеплодами, додавати вареними у салати, пюрувати як загусник у супах, соусах, підливах і смузі.

Для чого потрібен фенхель?

Препарати з фенхелем мають м'яку сечогінну та відхаркуючу дії, сприяють травленню та знімають спазми. Споживання кореню фенхелю рекомендується при метеоризмі та проблемах у роботі травного тракту, а насіння – при здутті, застуді та кашлі. У боротьбі за красу фенхель також є незамінним. Кеш

Що лікує насіння фенхеля?

Завдяки стимуляції вироблення секреції в шлунково-кишковому тракті насіння фенхелю має жовчогінну дію. Його застосовують у лікуванні метеоризму, оскільки плоди кропу покращують роботу кишечника. При цьому може відзначатися слабкий діуретичний ефект. У жінок фенхель здатний стимулювати вироблення молока при лактації. Кеш

Фенхель: користь і шкода, рецепти застосування
Фенхель – яскравий представник сімейства Селерових (Apiaceae), це квітуче багаторічна рослина з веретеноподібним кореневищем. Стебла прямостоячі, круглі, з легким синюватим нальотом. Лист поділений на дрібні ниткоподібні часточки, тому молодий фенхель нерідко плутають з кропом. …