Курка неприємно пахне що робити

Як варіант: залишити м'ясо на 3–4 години у холодній солоній воді – На літр приблизно 2 столові ложки з гіркою. Якщо у вас є невеликий шматок деревного вугілля, його можна покласти в цю воду до курки, тоді ефект посилиться. Ще один спосіб: покласти м'ясо у відвар аптечної ромашки.11 лют. 2023 р.

Чим смердить зіпсована курка?

Запах – неприємний кислуватий або аміачний душок супроводжує тільки зіпсоване м'ясо, якого краще позбутися. Навіть якщо запах з'явився лише в процесі приготування, вживати такий продукт не слід; Тактильні відчуття – при псуванні м'ясо курки покривається слизькою плівкою.

Чому курячий бульйон неприємно пахне?

Причиною неприємного запаху може стати кров, що залишилася у м'ясі. Тому при варінні і знімають сіру піну.