Квашені помідори в каструлі з холодною

Як квасити помідори в каструлі?

На дно каструлі викладаємо листя хрону, кропу та селери, шар помідорів та зверху – листя смородини, наступний шар помідорів, а заверху – знову листя селери. Заливаємо розсолом та ставимо у темне місце на 7-10 днів. Забираємо трави, помідори перекладаємо у зручну тару та заливаємо тим же розсолом.

Як квасити помідори чері на зиму?

Складіть помідори в пакет, додайте туди часник, витиснений через часникодавку, сіль і зелень. Далі закрийте пакет, добре його потрусіть, лишіть помідори на 2-3 години при кімнатній температурі, а потім помістіть в основне відділення холодильника. Смачні гостренькі помідори чері будуть готові вже через добу.

Скільки солі на літр води для квашених помідорів?

У кожну банку вкиньте по 2 лаврових листки, по 10 горошин чорного перцю, по 2 бутони гвоздики, по 3 горошини запашного перцю. Далі – соляний розчин. На одну трилітрову банку треба приблизно 50-60 грам солі.

Квашені помідори на зиму 13 рецептів
На дно каструлі викладіть листя смородини, вишні, хрону і парасольки кропу. Після щільно розміщуючи, помістіть в каструлю помідори. Поставте на помідори прес, на 24 години.