Люблю куряче м’ясо

Що зробити щоб куряче м’ясо було м’яке?

Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким. Також до бульйону можна додати чайну ложку соди.

Скільки часу треба маринувати курку?

куряча грудка – від 30 хвилин до 2 годин; стегна або гомілки – від 30 хвилин до 4 годин; ціла курка – від 4 до 12 годин (або всю ніч) все залежить від рівня кислотності маринаду, який ви використовуєте.

Що пом якшує мясо?

Сіль, особливо морська, — ідеальний спосіб просто і швидко зробити м'ясо м'якше. У цьому процесі важливіше навіть не тип солі, який ви будете використовувати, а правильна техніка. Запам'ятайте: щоб приготувати ніжне м'ясо, необхідно посолити його не на початку, а в фіналі приготування.

Куряче м’ясо запечене в духовці, По цікавому рецепту
Смачне Куряче м’ясо запечене в духовці по цікавому рецепту, Друзі спробуйте Вийшла курочка дуже смачна …