Маринована цвітна капуста з буряком

Як швидко замаринувати цвітну капусту?

Для цього в окремій каструлі нагріти 1 літр води, додати сіль, цукор, рослинну олію і перець горошком. Коли вода закипить влити в маринад оцет і вимкнути. Залити капусту з морквою і часником гарячим маринадом. Зверху придавити капусту пресом і залишити на добу маринуватися при кімнатній температурі. Кеш

Як приготувати смажену цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Як підготувати цвітну капусту до варіння?

Цвітну капусту очистити від листя, вирізати темні місця на суцвіттях і помити. Розрізати капусту уздовж качана, і розділити на суцвіття. У каструлю налити воду, посолити і поставити на вогонь. Викласти капусту в закипілу воду.