Маринована капуста з болгарським перцем швидкого

Як приготувати мариновану капусту?

Приготувати маринад: закип'ятити воду, додати сіль і цукор, добре прокип'ятити, потім влити рослинну олію та оцет. Дати закипіти й зняти з вогню. Гарячим маринадом залити капусту в банку. Прикрити кришкою і стерилізувати капусту в банку в каструлі з водою, при невеликому кипінні, 20-25 хвилин (для банок 0,7-1 л).

Як швидко замаринувати цвітну капусту?

Для цього в окремій каструлі нагріти 1 літр води, додати сіль, цукор, рослинну олію і перець горошком. Коли вода закипить влити в маринад оцет і вимкнути. Залити капусту з морквою і часником гарячим маринадом. Зверху придавити капусту пресом і залишити на добу маринуватися при кімнатній температурі.

Як приготувати салат з цвітної капусти?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5–7 хвилин. Після охолодження змішати з майонезом та подрібненим часником, приправити за смаком. А щоб додати такому салату святковості — можете прикрасити його зверху потертим яйцем та зеленню.

Маринована капуста з болгарським перцем …
Маринована капуста швидкого приготування з болгарським перцем – це чудовий варіант соковитою овочевої закуски «на швидку руку». З найпростіших компонентів за короткий час можна зробити …