Як приготувати млинці без яєць?
Просійте борошно, додайте до нього соду з цукром і сіллю. Потім потрібно потроху заливати борошно теплою водою і вимішувати тісто після кожної доданої порції. У вас повинно вийти тісто, яке по консистенції буде схожим на рідку сметану. Після вимішування тісту потрібно настоятися приблизно 20 хвилин.
Чому млинці пристають?
Найпоширеніша помилка через яку рвуться млинці – неправильна консистенція тіста. Якщо млинці рвуться, значить у вас занадто рідке тісто. Ситуацію можна виправити, додавши в тісто кілька столових ложок борошна і ретельно все збивши вінчиком або міксером.
Яку можна зробити начинку для млинців?
Топ-10 смачних начинок для млинців, від яких всі у захваті
- Начинка з курки
- Грибна начинка
- Начинка із печінки
- Млинці з фаршем
- Млинці з сиром та шинкою
- Солодка сирна начинка
- Начинка з фруктами, ягодами та сметанним кремом
Млинці — Вікіпедія
Млинці — страва з прісного яєчного рідкого тіста на гарячій сковороді, змащеній жиром. Млинці подають з різними закусками або начиненими. Млинці традиційні для кухонь слов’янських народів і вживалися ще в язичницькі часи. Слово «млинець» (прасл. *mlinъ) пов’язане з *melti («молоти») і …