Мушмула що з нею робити

Що роблять з Мушмули?

Їдять цей фрукт в основному в свіжому вигляді, а також роблять варення, джеми, десерти а також компоти і лікери. Іспанці примудряються робити з мушмули соуси і гарніри до м'яса. Як і будь-який інший фрукт, у мушмули безліч корисних властивостей.

Як виростити Мушмулу в домашніх умовах?

Розмноження мушмули Зрізи припудрюють золою, після чого живці строго вертикально висаджують у горщик із керамзитом і торф'яно-піщаним субстратом. Заглиблюють живець на 4-5 см. Після посадки ґрунт поливають. Догляд за живцями полягає в регулярному поливі субстрату й обприскуванні живця кип'яченою водою. Кеш

Як виглядає мушмула?

Мушмула являє собою вічнозелене плодове дерево, що його кора має темно-сірим забарвленням. У хороших умовах висота такого рослини може досягати 8 м, але як правило, воно не буває вище 6 м. Темно-зелені листові пластини мають еліптичну форму, їх довжина ― 8-15 сантиметрів, а ширина ― 3-4 сантиметри. Кеш

Що таке мушмула і що з нею робити?
Мушмула звичайна (німецька) – корисні властивості і протипоказання, склад, калорійність. Як їдять мушмулу, рецепти.