Навіщо потрібна полуниця

Полуниця містить безліч корисних для людського організму речовин: вітаміни A, B, C, залізо, магній, кремній, цинк, мідь, фосфор, калій, кальцій і натрій. Вживання свіжої полуниці позитивно впливає на пам'ять, зміцнює зір, прискорює метеоризм.

Для чого потрібна Полуниця?

Які корисні властивості містить полуниця – має легку сечогінну дію, попереджає ряд захворювань сечовивідної системи, а також позбавляє від набряків; – є профілактичним засобом онкологічних захворювань; – зміцнює зір і нервову систему, підвищує гемоглобін, знижує рівень холестерину. Кеш

Чому корисно їсти полуницю?

Вона знижує ризики багатьох хронічних захворювань, не спричиняє високі стрибки рівня глюкози в крові та має дуже мало калорій, вуглеводів і жирів – менше 1%. Полуниця природним чином забезпечує наш організм вітамінами, клітковиною та великою кількістю антиоксидантів різних видів.

Що буде якщо кожен день їсти полуницю?

Згідно з дослідженнями, якщо вживати щодня приблизно 32 г полуниці, можна значно знизити рівень інсуліну в крові та його резистентність. Також було доведено, що щоденне вживання цієї ягоди допомагає знизити рівень холестерину. А завдяки антоціанам, які містяться у фрукті, покращується короткочасна пам'ять.

Інформація про полуниці: посадка, догляд і вирощування
Полуниця – назва деяких садових видів роду Суниця: суниці зеленої, мускатної й ананасної. У побуті ж полуницею називають усі сорти суниці садової – окультуреного різновиду суниці лісової …