Оброблення часнику технологія

Як обробляють часник?

Зубки часнику оздоровлюють намочуванням їх у воді при +45 градусів протягом 2 годин. Також можна їх промити і в розчині кухонної солі (3 столові ложки на 5 л води) протягом 1 хвилини, а потім опустити на 1 хвилину в розчин мідного купоросу (1 чайна ложка на 10 л води). Після цього їх одразу висаджують, не промиваючи.

Скільки кг насіння часнику на 1 га?

При вирощуванні часнику з повітряного насіння на 1 га потрібно 40—80 кг посівного матеріалу залежно від застосовуваної технології (або це суходіл без поливу, або можна загустити трохи посіви) чи умов ґрунту.

Як зберегти часник в домашніх умовах?

Не складайте багато часнику в один мішок, краще використати більше менших за розміром. Так він буде краще провітрюватися. Такі мішечки потрібно зберігати у сухих темних приміщеннях з температурою не більше 15-18 градусів. Термін такого зберігання – приблизно 2-3 місяці.

Обробка часнику перед посадкою: чим і як обробити
Ще один препарат-протруйник. Містить в складі цілий набір стрептотріцинових антибіотиків, що мають природне походження. Запобігає появі кореневої гнилі, більшість бактеріальних і грибкових хвороб. Для обробки потрібна 0,2% – я концентрація рідини. У отриманий розчин поміщають часник …