Огірки квашені бочкові

Скільки днів мають Кваситись огірки?

Потім банки потрібно накрити капроновими або металевими кришками – так, щоб був доступ повітря. Залишаємо кваситися при кімнатній температурі на 3-4 дні. Розсіл за цей час повинен стати каламутним, може пінитися і витікати. Приблизно на 4-й день огірки будуть готові – їх можна їсти або законсервувати.

Як солити огірки в бочці?

Для розсолу беремо для дрібних і середніх огірків близько 70 грамів солі на літр води, якщо ж овочі великі, потрібно взяти солі на 10 грамів більше. На кожні 10 кіло огірків вам знадобиться приблизно 2 літри заливки, яку перед заповненням бочки проціджують через марлю. Ємність накриваємо кришкою або згортком з гнітом.

Скільки солі треба на квашені огірки на 3 літрову банку?

Для розсолу слід взяти 2 ст. л. солі на 1 літр води. На одну 3-літрову банку потрібно приблизно 1,3 л розсолу.

Прості квашені огірки на зиму, наче бочкові — Шуба
Квашені огірки – простий рецепт – як приготувати закуску наче бочкову — Шуба Рецепти За стравою Сніданки Перші страви Основні страви Гарніри Салати Десерти Випічка Шашлики Пісні страви Для дітей Консервація За сезонами Літні страви Полуниця Черешня Кабачки Огірок Картопля молода За кухнями Американська Італійська Мексиканська Європейська Азійська