Огірки в соусі чилі без стерилізації

Як закривати огірки з кетчупом без стерилізації?

ложка з верхом кетчупу Чиллі 3 ст. ложки оцту. Огірки два рази залити кип'ятком і залишити на 30-40 хв., на третій раз добавити в воду сіль, цукор, кетчуп, 50 мл води, прокип'ятити 5 хв., додати в банку оцет і залити маринадом.

Як закривати огірки з кетчупом чилі?

У невелику каструлю влити 6 стаканів окропу, додати 1 склянку цукру, 2 столові ложки солі, пакет томатного кетчупу "Чилі" та 1 стакан оцту. Все перемішати, поставити на вогонь і довести розсіл до закипання. Отриманим розсолом залити огірки й закрутити (або закрити) кришки. Кеш

Скільки стерилізувати огірки з кетчупом?

Готовий маринад залити в банки. Накрити кришками, поставити у ємність для стерилізації, налити холодної води. Стерилізувати 1-літрові банки 7 хвилин. Кеш

Огірки з кетчупом чилі на зиму – 6 рецептів приготування в …
Огірки з кетчупом чилі на зиму без стерилізації — покроковий рецепт на 1 літрову банку. Це базовий рецепт приготування огірків в кетчупі Чилі.