Пак чой капуста користь та шкода

Як вживати Пак Чой?

Для підтримки повноцінного харчування дуже добре вживати в їжу капусту пак-чой. Її зазвичай обсмажують з м'ясом, тофу, іншими овочами, також парять, обсмажують в олії або використовують як гарнір. В капусті їстівне все – як корінці, так і листя.

Що можна приготувати з капусти Пак Чой?

  • Салат из шинкованной китайской капусты
  • Салат из китайской капусты с кремовой заправкой
  • Салат из пак чой с мандаринами
  • Тушеная капуста пак чой с имбирем
  • Ло мейн с овощами — лапша по-китайски
  • Сытные спагетти с пак чой

Як вирощувати капусту Пак Чой?

Капусту пакчой слід сіяти у квітні або серпні. Посаджена при довгому світловому дні, у травні–липні, вона швидко йде у стрілку і зацвітає. Насіння можна висівати безпосередньо у грунт, бажано під плівку по три насінини у лунку. Можливо вирощувати пакчой і через розсаду.

Пак-чой: користь і шкода китайської капусти
Пак-чой: користь і шкода китайської капусти Китайська капуста пак-чой – овоч, який за зовнішніми ознаками нагадує шпинат, а за смаковими – рукколу.