Як вживати Пак Чой?
Для підтримки повноцінного харчування дуже добре вживати в їжу капусту пак-чой. Її зазвичай обсмажують з м'ясом, тофу, іншими овочами, також парять, обсмажують в олії або використовують як гарнір. В капусті їстівне все – як корінці, так і листя.
Що можна приготувати з капусти Пак Чой?
- Салат из шинкованной китайской капусты
- Салат из китайской капусты с кремовой заправкой
- Салат из пак чой с мандаринами
- Тушеная капуста пак чой с имбирем
- Ло мейн с овощами — лапша по-китайски
- Сытные спагетти с пак чой
Як вирощувати капусту Пак Чой?
Капусту пак–чой слід сіяти у квітні або серпні. Посаджена при довгому світловому дні, у травні–липні, вона швидко йде у стрілку і зацвітає. Насіння можна висівати безпосередньо у грунт, бажано під плівку по три насінини у лунку. Можливо вирощувати пак–чой і через розсаду.
Пак-чой: користь і шкода китайської капусти
Пак-чой: користь і шкода китайської капусти Китайська капуста пак-чой – овоч, який за зовнішніми ознаками нагадує шпинат, а за смаковими – рукколу.