Пересол риби як виправити

Як виправити Пересолену рибу?

Пересолену страву з м'яса, риби, а також занадто солоний соус допоможе врятувати додавання кислого продукту — лимонної кислоти, оцту або гірчиці. Проте будьте обережні — додавайте кислоту у невеликій кількості, щоб зовсім не зіпсувати і так зіпсовану сіллю страву. Кеш

Як нейтралізувати смак солі?

Нейтралізувати пересіл допоможе кислота або цукор. Якщо дозволяє рецептура, в пересолену страву можна додати лимонний сік, томатну пасту або помідори, цукор, мед. Ще один варіант для виправлення страви – приготувати другу несолону порцію і змішати з пересоленою.

Що робити якщо Пересолила бульйон?

Це перше, що спадає на думку, якщо суп пересолили: можна злити частину бульйону і замінити його окропом. Суп після цього слід добре прокип'ятити і дати настоятися. Тут важливо не перестаратися з водою, інакше страва може втратити насиченість і смак. В такому випадку можна додати шматочок вершкового масла.

Що робити, якщо рибу пересолили – Tukles.biz.ua