Помідорка томати мариновані

Скільки оцту на 1 літрову банку помідорів?

Отже, рекомендується експериментувати з кількістю оцту, доданого до квашених помідорів, щоб досягти бажаного результату. Загалом, рекомендується додавати близько 1/4 – 1/2 склянки оцту на кожну 3-літрову банку з помідорами.

Як приготувати мариновані помідори?

Приготування

  1. Помідори розрізати навпіл.
  2. На дно банки покласти 1 лавровий лист, 1 гвоздику, гілочку петрушки, кілька кружалець цибулі. …
  3. Залити окропом, дати постояти 10-15 хв.
  4. Злити воду в каструльку, додати сіль, цукор та оцет, закип'ятити і вилити назад у банку.
  5. Стерилізувати 10-15 хвилин, закатати кришками.

Кеш

Чому тріскають мариновані помідори?

Чому взагалі тріскаються помідори в банці При засолюванні овочі ми заливаємо розсолом, який проникає всередину томатів. Додаткову воду тонка оболонка помідорів часто не витримує. Саме з цієї причини вони часто і лопаються в банках.

Мариновані помідори – 20 рецептів, як приготувати …
Мариновані помідори на зиму – це одна з смачних закаток-поряд з солоними огірками і салатом лечо. Як маринувати помідори – ви дізнаєтеся з нашого розділу, а, можливо, і самі дасте рецепт …