Як правильно пророщувати маш?
Інструкція з пророщування:
- 3-4 столових ложки бобів мунг / маша перебрати, промити, замочити в Пророщувачі на 6-8 годин, боби повинні бути повністю покриті водою.
- Промити чистою водою кілька разів, потрусити (щоб наситити боби повітрям), залишити у вологому стані на 1-3 дні.
Як зберігати Пророщений маш?
🌿 Для того, щоби проростити маш промийте його та замочіть у воді кімнатної температури на ніч. Вранці ще раз промийте, викладіть у посудину та накрийте марлею. Періодично промивайте маш і вже на другий день з'являться проростки. Зберігати пророщений маш можна до 5 діб у холодильнику.
Як їсти маш?
Вперше маш почали культивувати ще 5000 років тому. Горох вживають в їжу цілим, очищеним або пророщеним. Час варіння машу — близько 40 хвилин, легко розварюється, не викликає газоутворень і здуття живота. На смак трав'яний з легкими горіховими нотками, а смак пророслого машу нагадує зелений горошок.
Як правильно проростити маш в домашніх умовах: покрокова …
Як проростити квасоля маш в домашніх умовах; Що необхідно для пророщування; Покрокова інструкція; Відео: Як проростити маш в горщику і тетрапаку; Як вживати пророщених маш?