Салати з огірків, що переросли на зиму

Скільки стерилізувати салат з огірків?

Скласти плоди в каструлю, всипати цукор, сіль, дрібно нарізаний часник та всі гострі спеції. Овочеву масу настоювати 6 год. Після цього огірки перемішати та розкласти в чисті банки. Стерилізувати 15 хв, закрити прокип'яченими кришками. Кеш

Що можна зробити з свіжих огірків?

Десять класних страв, які можна приготувати з огірків

  • Салат з полуницею, огірком і сметаною …
  • Закуска з огірком і копченої індички …
  • Роли з огірком …
  • Парфе з йогурту з огірком і нутом …
  • Йогуртове морозиво з авокадо і огірком …
  • Кростіні з хумусом і огірком …
  • Бутерброд з огірком, хумусом, фетою і м'ятою

Скільки часу стерилізувати Ніжинський салат?

Залити кожну банку окропом по горлечко. Поставити банки з салатом в розігріту до 100° духовку на 5 хвилин. Потім збільшити температуру до 120° і стерилізувати ще 10 хвилин. Дати салату охолонути і закатати кришками.

10 смачних салатів з огірків, що переросли, на зиму
Своєрідна варіація на тему вже добре знайомих овочів корейською. Тобі знадобиться: 1,8 кг огірків, що переросли, 200 г моркви, 1 головка часнику, 100 мл оцту, 1 ст.л. солі, 3 ст. цукру, 100 мл олії, 10 г приправи для корейської моркви. Приготування:Натрій огірки і морква на корейській …