Як як по квасити пекінську капусту?
Складіть порізану капусту в пластиковий контейнер (відро), і залийте розсолом. Трохи притопіть капусту, щоб бульбашки повітря, які сховалися між листочками вийшли назовні. Встановіть зверху на капусту гніт, і залиште капусту кваситися на 2-4 дня.
Як приготувати смачний салат з пекінської капусти?
Пекінську капусту вимити, дрібно нашаткувати і викласти в миску. Помідори помити і нарізати половинками кружечків. Сир натерти на тертці, часник пропустити через прес. З'єднати всі інгредієнти разом, посолити і поперчити салат, заправити його майонезом, а перед подачею посипати кунжутом.
Як зберегти пекінську капусту в домашніх умовах?
ВАЖЛИВО ЗНАТИ ✔ В холодильнику качани капусти швидко в'януть, а загорнуті в поліетиленовий пакет — загнивають. Кращі умови для зберігання свіжої капусти — температура від -1 до +1°С, відносна вологість повітря — 90–98%. Більш висока температура сприятиме розвитку гнилей.
Щи из пекинской капусты ( Вкуснейший суп )
Ингредиенты : 1. Капуста пекинская – 1 – 1,5 кг. 2. Картофель – 0,5 кг. 3. Морковка – 1 шт. 4. Лук – 2 шт. 5. Помидор – 6 шт. 6. Мясо на кости ( Свинина или говядина ) – 1 кг. 7. Зелень ( лук, уроп, петрушка ) 8. Масло …